Dags igen för en live rapport!

Godmorgon kära kollegor! Medan ni troligen (förhoppningsvis) ligger och drar er i sängen en lördagsmorgon sitter jag sedan snart en timme i FECAVA möte. Dagens agenda är som vanligt mycket tight men spännande. Gårdagen ägnades åt olika arbetsgruppsmöten samt små samverkansmöten. Vad man än gör här kombineras nästan alltid med ett möte. Extra spännande är att jag fått möjlighet att bjuda in Professor David Lloyd och Bella Moss till council. Jill ska presentera den kommande "One-health" konferensen som äger rum 13/10-14 och hon kommer också presentera Bella Moss Foundation. David kommer lägga fram ett förslag på hur vi ska implementera och följa upp det arbete vi gjort. Storslagna planer som förhoppningsvis blir verkligehet :) Så med detta sagt ska jag ägna mig åt mötet ;)// Alex

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln