Har du bokat in DUBLIN i oktober?

2-5 oktober är det dags för FECAVA EuroCongress i Dublin. Årets FECAVA symposium handlar ansvarsful antibiotikaanvändning och allt arbete som arbetsgruppen "Working Group on Hygiene and the Use of Antimicrobials in Veterinary Practice" gjort kommer presenteras. Sammanlagt har vi tagit fram 4 postrar inom hygien och antibiotikaanvändning. Talare vid symposiet är professor David Lloyd från RVC, Professor Luca Guardabassi från KVL, "vår egen" Christina Greko från SVA och Jill Moss från The Bella Moss Foundation, dessutom kommer undertecknad att presentera samtlia postrar och leda paneldebatten som följer efter föreläsningarna SPÄNNANDE VA? För att registrera dig klicka  HÄR. Ett nytt drag de har är att man kan anmäla en person men ha ett opersonligt pass dvs ta med sig sin sköterska eller kollega och turas om att turista och sitta på föreläsningar, smart va? Jag hoppas vi ses i DUBLIN!//Alex

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln