Eftermiddag i Serbien

Serbiska "to die for" Serbiska "to die for"

God eftermiddag! Vi sitter förstås fortfarande i möte. Just nu lyssnar vi på Jordi Franch från AVEPA (Spanien) som berättar om den kommande Eurokogressen i Barcelona 2015. Innan dess fick vi en uppdatering från så väl Tyskalnd som anordnar kongressen 2014 som Irland som som bekant ordnar kongressen till hösten 2013. Vi ska snart få lite kaffe, ljuvligt för det tog slut vid lunchen så jag blev utan :( till kaffet får vi nog likadana chokladgifflar som vi fått morgon, middag, kväll men det gör absolut inget för de är "to die for". Kafferast och lunch är per definition inte vad det låter som utan innebär privata möten i mötet. Det är nu de riktigt viktiga ärenden avhandlas sååå med det sagt..... nu måste jag gå! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln