Councilmeeting i Belgrad!

Godmorgon! Skickar en liten hälsning från Belgrad där vi i skrivande stund sitter i councilmeeting. Vi håller på att gå igenom ekonomin men eftersom det är små siffror och mina nya glojärn inte kommit än så har jag lite svårt att läsa siffrorna på skärmen och tänkte istället uppdatera er lite ;)

Vi har haft ett par spännande dagar i denna spännande stad. Det är kanske inte det naturliga resmålet för en weekend men jag tror definitivt att Belgrad kommer växa i popularitet. Det är en smältdegel av härlig arkitektur, modernt och gammalt samt riktigt ruffiga kvarter vägverket verkar ha glömt... Jag var lite orolig att det skulle vara en farlig stad men alla vi mött är mycket vänliga och  Denis Novak, vår serbiska director har försäkrat oss att Belgrad är en otroligt säker stad även nattetid och har visat detta i praktiken genom att lotsa de mest dansanta representanterna runt på olika nattklubbar. Som sömndepriverad småbarnsmor har jag dessvärre fått stå över dessa aktiviteter. 

Jag återkommer preliminärt med ytterligare rapport i eftermiddag! Ha en skön lördag!//Alex

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln