Smådjurssektionens intresseorganisationer

Du känner väl till att smådjurssektionen har flera spännande intresseorganisationer. Dessa är fristående från smådjurssektionens styrelsearbete och utgörs av eldsjälar inom respektive område. De är inte vinstdrivande utan finns till för att samla och utveckla sitt respektive område. Saknar du en intresseförening? Hör gärna av dig till smådjurssektionens styrelse om du är sugen på att starta upp en! Du hittar länkar till alla våra intresseföreningar på vår hemsida http://www.smadjurssektionen.se/intresseorganisationer-3608642

Genom att ta del av dessa intresseföreningar kan du också få information om andra länders systerföreningars aktiviteter. Just nu hittar du till exempel information om RSVO´s (Russian Society for Veterinary Ophthalmology) kommande oftalmologikonferens i St Petersburg på SSVO´s hemsida SVENSKA SÄLLSKAPET FÖR VETERINÄR OFTALMOLOGI http://www.ssvo.se/

 

//Alex

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln