Mailet jag inte ville få...

Igår fick jag ett mail med rubriken "Lectures 8-9 november" som fortsatte: "I am sorry but I have some bad news for you...". Tyvärr har en av våra huvudföreläsare, Danielle Gunn-Moore fått förhinder att komma till veterinärkongressen. Inte ett mail man vill ha som utbildningsansvarig tre veckor före kongressen...

 

Tur i oturen så ställer hennes välmeriterade kollega Kerry Simpson upp istället! Kerry är specialist i kattmedicin och har en lång publikationslista, hon har också föreläst i tio år med Danielle. Här är en länk till mer information om henne: http://www.ed.ac.uk/schools-departments/vet/services/staff/1.50508. Jag tror att det kommer bli minst lika bra! Tyvärr är det försent att ändra i det tryckta programmet, men Kerry kommer köra samma föreläsningar som Danielle planerat. Sprid gärna denna information till de ni känner som ska gå!

 

Se till att inte missa paneldebatten på fredag 9 november i sal L kl 13.30-15.00 med representanter från Svensk Djursjukvård, SVF och arbetsgivarorganisationen. Representanter för ägarna kommer också sitta i publiken!

//Tove

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln