Sugen på Dublin 2013?

I oktober 2013 anordnar VICAS (Irländska motsvarigheten till smådjurssektionen) den årliga FECAVA kongresen. Sist de stod som värd för   en internationell kongress var 2008 när de ordnade WSAVA. De har alltid ett väl genomarbetat program med framstående föreläsare och det sociala programmet runt kongressen kommer inte gå av för hackor. Irländarna är oerhört stolta över sitt land och sina traditioner och delar mer än gärna med sig av all sin fina kultur. FECAVA symposiet 2013 kommer handla om ansvarsfull antibiotikaanvändning och FECAVAs tre antibiotika posters kommer så vara helt färdiga för presentation!

 

Så boka in 2-5/10 -13 så ses vi där!

 

För mer info gå till http://fecava2013.org/

 

Sommarhälsningar från Alex

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln