Kongressfunderingar

Som utbildningsansvarig i Smådjurssektionens styrelse så planerar jag programmet för smådjursdelen på Veterinärkongressen. Det är första året för mig och det innebär både viss förvirring men också hög ambitionsnivå - generellt tror jag att förvirringen och ambitionsnivån tenederar att minska med antal år på en styrelsestol :).

 

Jag tror inte att mitt hade gått att göra ideellt om inte e-post fanns. Jag mailar och mailar och mailar. Det som är roligt är att samtliga inblandade verkligen svarar snabbt och att alla är så positiva. Hitills har faktiskt ingen tackat nej till de förfrågningar vi kommit med. Som ni tidigare kanske sett så kommer huvudtemat på basprogrammet i år att vara Respiration med två omtyckta internationella föreläsare; Gert ter Haar från Royal Veterinary College och Danielle Gunn-Moore från University of Edinburgh. De kommer också att tala inom sina specialintresseområden under paralellprogrammet.

 

Under parallelprogrammet detaljplanerar vi just nu vilka aktuella ämnen som skall avhandlas - och en av huvudpunkterna kommer att vara en diskussion/information kring de nya ägareförhållandena på djursjukhussidan som nog ingen har ungått att hära om. Vi kommer ha representanter från både fackligt håll och från branchorganisationen. Men nu måste jag nog maila vidare  - denna gång till den blivande juryn för att välja bästa forskningsabstract!

//Tove

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln