Eftermiddagsrapport - nu hettar det till igen!

Sitter i councilmeeting och nu hanterar vi nya ansökningar (precis som häromdagen i WSAVA), det verkar alltid vara laddat så nu är diskussionerna i full fart. Det är klart att man blir lite tveksam till hur mycket de kan bidra när presidenten till den ena organisationen snarkat (!) sig igenom större delen av eftermiddagen och inte kan ett ord engelska....

 

Annars har vi fått en uppdatering av EJCAP (nya numret ute nu! http://ejcaponline.fecava.eu/en/app/m/fecava.htm) Finns bland annat en trevlig och läsvärd artikel av vår egen Dr Bergknut i!

 

Ett besök hos Blue Dog Project (http://www.thebluedog.org/en) kan också vara intressant. De har "hottat" upp sin hemsida och det finns massa interaktiva aktiviteter där.

 

Undertecknad har också hunnit med presentationen av vårt arbete i "Working Group on Hygiene and the Use of Antimicrobials in Veterinary Practice"

 

Vi har fortfarande en bra bit kvar på mötet och om tid ges efter detta så är det "Party night" på ICC ikväll innan det bär av hemåt i morgon!

 

Tack för denna gång! Hör gärna av er om ni vill veta mer om mötet eller Birmingham!

 

Hej från Alex

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln