Dags för FECAVA

FECAVA Council FECAVA Council

Gårdagens arbetsgruppsmöte i FECAVAs hygiengrupp var som vanligt mycket givande och produktivt. Det är fanstastiskt roligt att få arbeta tillsammans med likasinnade, dedikerade människor som alla vill förbättra hygien och antibiotika situationen i Europa.

Som ordförande för denna grupp ska jag presentera vårt arbete i eftermiddag inför FECAVA council. Dessvärre ligger alltid dessa möten på fredagseftermiddagarna och FECAVA council lördag morgon vilket inneburit en tradition att dessa presentationer alltid skrivs natten mellan fre / lö eftersom fredagskvällarna brukar innebära någon form av representation.

 

Gåradgskvällen var inget undantag. Efter mötet bytte vi om till festkläder och begav oss till "Presidents drink" dvs BSAVA Presidentens mottagning. Därefter bar det av till gala middag för 950 (!) gäster. God mat och trevlig underhållning inklusive dans innan det var dags att dra sig tillbaka till hotellet för att författa en presentation.

 

Så med den bakgrunden sitter jag nu här mellan Lettlands representant och Nederländernas dito. Vi lyssnar just nu på kassörens rapport. Läget förefaller stabilt. Oroande är att en hel del FECAVA medlemsorganisationer är dåliga på att betala sina avgifter. FECAVA har stramat upp detta så nu mer så är en utebliven betalning i princip samma sak som uteslutning.

 

Dagen kommer säkert bjuda på spännande diskussioner så jag återkommer!

 

:) Alex

Galamiddagen

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln