Live rapport från Birmingham

En liten live rapport från WSAVA assembley meeting i Birmingham. Just nu håller vi på med artigheterna dvs går igenom vilka som är här, inte här, har avlidit sedan sist och vilka som varit speciellt viktiga för WSAVA. Presidenten delar just nu ut ett pris med påföljande obligatorisk fotografering till Anjop J. Venker-van Haagen som är aktiv bland annat inom "Öron-näsa-hals " sjukdomar.

 

Bilden visar min vy av mötet. Som ni kan se är det massor av delegater från hela världen. Jag brukar försöka sitta längre fram men tillgången på eluttag till datorn fick styra denna gång. Jag glömde dessutom min adapter (suck) och efter ett misslyckat försök att ladda datorn i rakapparatuttaget på hotellet har jag nu fått låna en adapter av min vän och estländska kollega Janne Orro.

 

Vi har en lång, lång dag framför oss. Agendan är på 50 (!) sidor plus ytterligare ungefär lika många länkade dokument på nätet.

 

Nu tackas David Wadsworth av... Han är en av mina absoluta favoriter. Alltid glad och välkomnande och med ett extremt smittande skratt. Ni som träffat honom vet precis vad jag menar ;) Han har gjort massor ffa för vidareutveckling av veterinärmedicinsk kunskap i länder som haft det lite svårt ekonomiskt...

 

Appropå ekonomi nu ska vi gå igenom budgeten så nu måste jag koncentrera mig lite så jag får återkomma senare under dagen!

 

:) Alex

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln