Nytt på utlandsfronten!

WSAVAS nyhetsbrev för februari ligger nu på hemsidan (under WSAVA fliken). Jag kommer fortsättningsvis att lägga ut dessa på hemsidan istället för att sekreteraren mailar ut detta. Nu vet ni var informationen finns att hämta :)

Annars är det för närvarande inte så mycket av intresse att rapportera på  FECAVA /WSAVA fronten. Det laddas för kommande möte och information skickas mellan olika arbetsgrupper. Hygiengruppen som jag är aktiv i kommer att träffas fredag 13/4 för ett 4 h möte. Då ska vi arbeta vidare med produktionen av posters på ansvarsfull antibiotikaanvändning. 

 

Veckan för mig som representant drar igång på onsdag morgon 11/4 och sedan är det möten nästan hela tiden tills kl 17 lördag. Lite synd att man inte hinner gå på kongressen framför allt när det är en sådan bra kongress som BSAVA brukar vara. Tur att man är lagd åt det sociala hållet och gillar att "net-worka" då. Jag ska om täckningen tillåter försöka komma med lite "live rapportering" från BSAVA.

 

En liten påminnelse! Ni som ska till BSAVA och anmält er som FECAVA medlemmar för att få rabatten (den är ju ganska stor). Glöm inte ta med er medlemskortet ni fick med senaste EJCAP. Detta måste visas upp vid registreringen.

 

Väl mött i Birmingham.

 

:) Alex

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln